Jelenlegi hely

NAGYON SÜRGŐSEN GAZDIT KERES!

Neme: 
Hím
Telefonszám: 
+36303102962

Sajnos NAGYON SÜRGŐSEN gazdit kell keresnem Betyár nevű, 1,5 éves, 13 kg-os, kb. 45 cm marmagasságú (kis-közepes méretű) ivartalanított havanese keverék kan kutyusomnak.

Drótkerítés nem akadály neki, megkötve hörög, ugat, vonyít egész éjjel, ha viszont a kerítésen átmászva (mint egy macska) kiszökik, és akkor a környék összes kutyája ugat, és sajnos nem minden erre lakó békés természetű, állatbarát. Kerítéscserére nincs lehetőségem, ezért tömör, rácsos vagy deszkázott kerített telekre, lakásba szeretném elajándékozni. Más gond nincs vele, ha lenne egy hely, ahol nem drót a kerítés, nagyon hálás, tüneményes kis állat...

Nem meguntam, imádom, szeretem, de minden reggel úgy megyek ki, hogy vajon él-e még, illetve élnek-e még, mert van egy másik kutyusom is, és hiába nem rá haragszanak, a patkánymérges husi még sajnos ma is divat... Ráadásul a szomszéd utcán szeretnek száguldozni az autók.

Okos, értelmes, tanulékony kutya, telis-tele szeretettel. Emberekkel, kutyákkal, cicákkal is barátságos, a gyerekeket rajongásig imádja, nagyon játékos. Pórázon sétál, ül, hozzám vezényszavakra szót fogad. Oltva, féregtelenítve, chip van benne. Kölyökként lett ivartalanítva, ezért nem jelölget. Jó lenne, ha másik kutyus vagy játékos cica mellé kerülhetne.Az egyik képen rövid, nyári frizurával látható, de nem kötelező nyírni, jól fésülhető bundija van.

Dunaharaszti 50 km-es körzetében házhoz viszem. Érdeklődni: +36 30 310 29 62 Tímea vagy zst713@freemail.hu

Állat neve: 
Betyár
Neve: 
Tímea
Életkora: 
1 év
E-mail cím: 
zst713@freemail.hu
Kép: 
Kategória: