Jelenlegi hely

Cirmilla cicakisasszony végleges gazdiját keresi

Neme: 
Nőstény
Állat neve: 
Cirmilla
Telefonszám: 
06203307255a

.. 1 évnél fiatalabb (8 hónap körüli) igazi kis hölgy, aki hozzám érkezett ideiglenes vendégségbe .. az Állatmentő Sereg jóvoltából ivartalanítása is megtörtént (07.09-én ).. egy 22. kerületi lakóparkból került mentésre, mert az ott lakók bántották őt, tálkáit kidobták, nyakörvét levették és a Hölgyet is támadták, aki gondoskodott róla .. amint kiderült, neki is volt gazdija, de az örökösnek Ő és a tesói nem kellettek, így nemes egyszerűséggel kidobta a cicákat a lakóparkba, gondolván, ott jó helyük lesz ......
... most Cirmilla keresi szerető gazdiját örökre .. élősködőktől mentesítve lett, az almot szépen használja, a lakásban úgy mozog, mint ha ide született volna.. nem kéreget az asztalnál .. asztalra, konyhabútorra, polcokra nem ugrál fel, nagyon nyugodt cica, szeret az ablakban vagy a kanapén henyélni naphosszat .. :) ..
több fotó megtekinthető:

https://www.facebook.com/helenbensachar/media_set?set=a.545833772142098....

..rendkívül kedves, bújós, szeretetre vágyó lélek, a legkisebb érintésre is dorombol, bucizik, élvezi a simogatást és az ölben is szeret lenni :) .. nagyon jó étvágyú csajszi, ami nem is baj, mert ráfér néhány plusz deka, meg egy cicalány is akkor szép, ha kerek .. :)
.. úgy érzed, szeretnéd Őt és felelős gazdija lennél, hívj a 0620/330 7255 számon .. szerződéssel fogadható örökbe

Neve: 
Kate
Kép: 
E-mail cím: 
antonelly@freemail.hu
Kategória: